Echipamente corp piscina

In cadrul ofertei noastre de echipamente corp piscina gasiti skimmere piscine, extrem de utile pentru colectarea si eliminarea resturilor de la suprafata piscinei, a substantelor solide si a reziduurilor, precum si pentru depozitarea substantelor de curatare si intretinere.

Alegeti dintr-o oferta variata de duze piscina, parte indispensabila din sistemul de filtrare a piscinei dumneavoastra, utilizate pentru varsarea inapoi in piscina a apei deja filtrate.

Profitati, totodata, de modelele de sifoane piscina confectionate in intregime din ABS alb, folosite pentru recircularea apei din piscina, dar si pentru filtrarea volumului de apa din bazin, ori pentru eliminarea completa a apei din piscina.

Punem la dispozitia celor interesati in realizarea unui sistem de hidromasaj piscina, duza de hidromasaj cu sistem Ventury, fabricata din ABS si furnizata cu garnituri de etansare liner. Pentru inot contra – curent piscina, venim in ajutor cu un sistem de inot contracurent, adaptabil pentru toate tipurile de piscina.

Vreti ca piscina sa functioneze cat mai eficient si curat cu putinta, dar si economic in acelasi timp? Alegeti dintr-o gama variata de piese schimb corp piscina, rezistente si potrivite pentru fiecare tip de piscina si filtru utilizat, executate in conformitate cu standardele tehnologice impuse si potrivite pentru orice buget.

© Copyright 2020 TotalPool & SPA