cont
0Wishlist
Produse

Saune

Caldura din saune are un rol benefic pentru circulatia sangelui, dilateaza vasele de sange, mareste ritmul inimii, detoxifica organismul si infrumuseteaza tenul. 

Noi va aducem natura si buna starea in cabine saune uscate de calitate, incaperi construite din lemn, in interiorul carora se afla aer  fierbinte si uscat. Punctul culminant al unei sedinte de sauna consta in racorirea corpului in apa rece din piscina sau in zapada, metoda care intareste sistemul imunitar si sanatatea.

Mai mult decat atat, suntem incantati sa va propunem diferite modele de cabine saune cu infrarosu pentru imbunatatirea circulatie sanguine si relaxare, ideale pentru persoanele care nu pot suporta caldura. Ele emit raze ce incalzesc direct corpul, fara a creste temperatura din interiorul incaperii.

Nu in ultimul rand, suntem aprovizionati cu incalzitoare sauna uscata care va ajuta sa va setati mediul ideal de relaxare, beneficiind astfel de o temperatura potrivita pentru ca organismul dumneavoastra sa dispuna de o intreaga serie de avantaje.

Va punem la dispozitie, la preturi accesibile, cel mai nou model de generator de aburi pentru saune prin care sa va creati mediul relaxant de care organismul are atata nevoie! Functionarea unui astfel de umidificator electric este comandata in functie de temperatura aerului din sauna, si nu in functie de umiditatea aerului.

Pe langa acestea, va intampinam cu o gama generoasa de materiale constructie saune, accesorii saune uscate si accesorii saune umede, pentru functionalitate maxima si confort total!

© Copyright 2020 TotalPool & SPA