cont
0Wishlist
Produse

Adaugati un plus de valoare piscinei dumneavoastra, incluzand atractii si decoratiuni pentru amenajarea acesteia. Alegeti dintr-o gama variata de produse de inalta calitate, la cele mai bune preturi, si transformati-va piscina intr-un loc de vis!

Cu siguranta ca printre cele mai atractive elemente periferice piscina se numara si distractivele trambuline, numai bune pentru distractie. Ele se pot monta la aproape tipurile de piscine si pot fi folosite atat de sportivii profesionisti, cat si de cei amatori.

Trambulina elastica piscina, model Dolphin, fabricata din fibra de sticla si rasina de polister, este ideala pentru a da startul distractiei. Modelul de trambulina Dynamic flexibila pentru piscine private dispune de o suprafata anti-alunecare care acopera intreaga suprafata a acesteia, fiind totodata si impermeabila. Este un accesoriu destinat relaxarii, iar benzile adezive anti-alunecare aplicate peste suprafata de arcuire ofera siguranta maxima.

Trambulina Dynamic 1200, fabricata din rasina de poliester si fibra de sticla, este rezistenta la razele UV si fenomene meteo extreme, iar stratul sau anti-derapanat ce acopera intreaga suprafata ofera intotdeauna siguranta.

Trambuline

Trambulina elastica piscina, model Dolphin
De la 2.870,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Trambulina elastica, fabricata din fibra de sticla si rasina de poliester. Culoare: albastru deschis..

Trambulina Dynamic flexibila
De la 3.150,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Trambulina flexibila Dynamic pentru piscine private - accesorii piscina destinate relaxarii Tramb..

Trambulina Dynamic 1200
De la 3.500,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Trambulina larga fabricata din rasina de poliester si fibra de sticla. Restitenta la razele UV si fe..

© Copyright 2020 TotalPool & SPA