cont
0Wishlist
Produse

Acoperire Piscina

Acoperisurile pentru piscine prelungesc sezonul de folosire a acestora si contribuie la scaderi semnificative de consum energetic. In ceea ce priveste solutiile de acoperire piscine, veti gasi in oferta noastra prelate si derulatoare care sa va faca munca mai usoara. Alegeti tipul de prelata potrivit pentru piscina dumneavoastra si scapati de grija curatirii apei. Totodata, puteti achizitiona derulatorul, respectiv, mecanismul de rulare al prelatei, facandu-va munca mai usoara.

Sistemul de acoperire policarbonat presupune costuri minime pentru incalzire, limitarea utilizarii chimicalelor in piscine, securitatea piscinei si apa fara impuritati. Modelul de acoperire telescopica, cu forma arcuita, se prezinta cu o mare rezistenta la intemperii, fiind ideal pentru piscine ingropate, de diferite forme si dimensiuni. Produce efect de sera, apa incalzindu-se mai repede in anotimpul cald si  mentinandu-si temperatura in sezonul rece. Protejeaza pH-ul apei si impiedica murdarirea acesteia, ofera protectie inclusiv pentru copii, este usor si rapid de montat.

Daca sezonul de folosire a piscinei s-a incheiat, este esential  sa efectuati operatiuni specifice pentru iernarea piscinei. Aceasta va facilita pornirea piscinei cu usurinta in sezonul urmator. In oferta noastra de accesorii iernare gasiti dop de iarna pentru acoperirea si protejarea duzelor impotriva inghetului. El prelungeste durata de viata a piscinei si previne eventualele probleme in sezonul urmator.

 

© Copyright 2020 TotalPool & SPA