Tratare

Avem pe stoc inclusiv echipamente de tratare a piscinelor, substante tratare destinate pentru igienizarea apei, distrugerea agentilor biologici din ea, prevenirea depunerilor de calcar si metal, prevenirea aparitiei algelor, si implicit, clarifierea apei.

Pentru analiza profesionala a apei din piscine, oferim testere analiza apa, testere electronice digitale si manuale prin care puteti masura cu usurinta pH-ul apei si nivelul de oxidant. Pentru tratarea apei din piscine, folositi pompe dozatoare ce asigura ajustarea calitatii apei si o siguranta sporita.

Din produsele de top ce vin sa completeze gama de echipamente de tratare automata a apei din piscine amintim si noile aparate electroliza. Acest sistem permite purificarea apei din piscina, reprezentand o optiune ecologica fata de tratamentul cu clor. Mai exact, tratati apa din piscina cu sare: apa va fi dezinfectata instantaneu si natural, fara a mai fi necesara vreo interventie sau intretinere.

Va propunem, totodata, cea mai avansata tehnologie de tratare si curatare a apei prin sisteme hidroliza si ionizare, ca de altfel, sterilizatoare UV care distrug instantaneu bacteriile, algele si microorganismele, agentii patogeni si virusii prezenti in apa, asigurand o apa mai clara si mai curata.

Oferim clorinatoare manual si plutitoarea ce sigura necesarul de agent dezinfectant pentru apa din piscine, precum si consumabile  - kit complet de calibrare, reactivi lichizi, tablete sare pentru electrolizor piscina – importante pentru ingrijirea periodica a bazinului.

 

© Copyright 2020 TotalPool & SPA