Curatare piscina

Pastrarea piscinei intr-o forma optima si asigurarea unei calitati bune a apei sunt cele mai importante aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere, pentru a va bucura de aceasta constructie pentru cat mai  ult timp.  Pentru curatarea si intretinerea piscinei, va propunem noua gama de aspiratoare automate, a pret accesibil fiecarui buzunar. Acesti roboti cu sistem de scanare logic pentru curatarea bazei piscinei au un timp standard al ciclului de curatare de 2.5 h si sunt o piesa cheie pentru intretinerea piscinei. Curatati piscina fara niciun efort, optand pentru aspiratoarele automate ce indeparteaza depunerile de pe peretii sau fundul bazinului si care va usureaza considerabil munca de curatare.

Pentru gama de aspiratoare manual, oferim seturi complete de curatare piscine potrivite pentru piscinele dotate cu skimmer si/sau cu priza de aspiratie, colector de frunze, robot curatare hidraulic, la cele mai bune preturi de piata, adaptabile oricarui buget. Aspiratoarele manuale din gama de curatare pentru piscine sunt extrem de fiabile si utile, si sunt folosite cu precadere pentru curatarea piscinelor publice, cat si a celor private.

Nici in ceea ce priveste gama de echipamente de curatare  piscine nu ne lasam mai prejos. Dispunem de cap aspirare, adaptor duza aspiratie, aspirator manual, furtun de aspirare, manere ergonomice si telescopice, aspirator oval, cap aspirator flexibil si nu numai, care permit curatarea pe timpul verii si pastrarea piscinei in timpul iernii.

 

© Copyright 2020 TotalPool & SPA