Achizitionati gratar perimetral la preturi speciale din categoria periferice piscina, si bucurati-va din plin de o apa curata ca lacrima.

Puteti opta pentru un profil gratar perimetral , potrivit pentru gratar perimetral, fabricat din plastic,  rezistent la intemperii.

Alegeti un gratar perimetral pentru piscine cu revarsare, confectionat din ABS, stabilizat impotriva razelor ultraviolete, care sa va ofere siguranta in ceea ce priveste intretinerea piscinei.

Va amintim si de piesa de colt pentru gratar perimetral de care dispunem, fabricata din copolymer poypropylene injetat in matrite, culoare alba, care sa va completeze colectia de periferice piscine.

Consultati ofertele noastre de periferice piscina si comandati la pret special profil gratar perimetral, gratar perimetral pentru piscine cu revarsare si piesa de colt pentru gratar perimetral adaptabile oricarui buget.

Beneficiati astfel de cele mai bune preturi de pe piata la produsele achizitionate, precum si la cele mai bune si accesibile oferte din domeniu, care sa va usureze investitia si munca pe termen lung!

Gratar perimetral

Profil gratar perimetral
De la 25,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Potrivit pentru gratar perimetral. Fabricat din plastic rezistent la intemperii. Furnizat in bare..

Gratar perimetral pentru piscine cu revarsare
De la 44,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Gratar perimetral pentru piscine cu revarsare, confectionat din ABS, stabilizat impotriva razelor ul..

Piesa de colt pentru gratar perimetral
De la 83,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Fabricate din copolymer poypropylene injetat in matrite , culoare alba .  ..

© Copyright 2020 TotalPool & SPA