Specializati in comercializarea de echipamente filtrare piscina, va propunem noi modele performante de kituri filtrare pentru piscine. Ne place sa credem ca am contribuit de fiecare data la instalarea unui sistem de filtrare eficient pentru piscine, oferind totodata confort maxim si costuri reduse tuturor clientilor nostri.

Pentru a obtine o performanta optima de filtrare, alegeti kituri filtrare atent selectate de echipa noastra, salvand timp si bani in comparatie cu achizitionarea separata.

Achizitionati Kit Filtrare Hayward Powerline cu filtru, pompa si material filtrant in functie de capacitatatea filtrului. Este fabricat din polietilena, este fiabil, foarte rezistent la intemperii si produse chimice, si totodata foarte rezistent la coroziune, ceea ce il recomanda indiferent de conditiile meteorologice.

Gasiti in stoc inclusiv kit filtrare Astrapool 48-112 mc pentru instalarea unui sistem de filtrare pentru piscine, compus din filtru, pompa si material filtrant, ca de altfel, kit filtrare piscine peste 85 mc.

 

Kituri filtrare

Kit Filtrare Hayward Powerline
De la 1.499,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Kitul cuprinde: - filtru Hayward Powerline - pompa Hayward Powerline - material filtrant in functie ..

Kit filtrare Astralpool 48-112 mc
De la 1.499,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Kit filtrare piscine de la AstralPool, Spania. Kitul cuprinde: - filtru Skypool - pompa Sena ..

Kit Filtrare piscine peste 85 mc
De la 3.496,49 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Kit filtrare pentru piscine cu un volum maxim de pana la 160 m3. Kitul cuprinde: - filtru cu nisip -..

© Copyright 2020 TotalPool & SPA