cont
0Wishlist
Produse

Tipuri piscina

Punem la dispozitia clientilor mai  multe tipuri si modele de piscine, potrivite fiecarui buzunar si exigente. Dispunem, astfel, de o gama diversificata de piscine fibra de sticla ce compenseaza atat prin accesibilitate din punct de vedere al pretului, cat si prin procesul rapid de instalare.

Recomandam, de asemenea, piscinele  din beton termoizolate la care se folosesc cofraje din polistiren sub denumirea de Isoblock – piscine Isoblock. Se monteaza cu usurinta si fara efort, iar materialul este adaptabil pentru orice tip si forma de piscina, compatibil cu toate tipurile de finisaje. Nu se degradeaza in timp, nu favorizeaza dezvoltarea de ciuperci, mucegai si bacterii, iar proprietatile izotermice ale polistirenului de inalta densitate permit piscinei sa pastreze caldura absorbita de apa in timpul lunilor de vara.

Pentru confort si flexibilitate, alege piscine supraterane confectionate din materiale prefabricate usoare, cu instalatii de filtrare a apei care se curata usor. Pot fi montate si demontate la nevoie, au o intretinere relativ usoara, iar volumul mic de apa implica un consum redus de chimicale. Piscinele supraterane prefabricate au un pret mediu de 5 ori mai mic decat al unei piscine cimentate in sol, se pot ridica in gradina in cateva ore, fiind economice, usor si rapid de instalat.

Pentru a mentine piscina curata, va recomandam achizitionarea unui robot piscina

© Copyright 2020 TotalPool & SPA