O alternativa mai economicoasa de formare a suprafetei finale a unei piscine este vopsirea ei. Pentru a beneficia de aceasta solutie tehnica eficienta, va punem la dispozitie vopsea pentru piscine care sa reziste in timp, sa fie rezistenta la substantele chimice adaugate in apa din piscina.

La noi gasiti vopsea cu o buna elasticitate, pentru a nu fisura din cauza dilatatiilor si contractiilor, si rezistenta la conditiile atmosferice – inghet, radiatie solara, etc.

Inainte de aplicarea vopselei, va recomandam sa utilizati grund epoxidic pentru vopsea piscina, ce patrunde adanc in suport si umple toti porii si fisurile capilare. Plasarea sa intre elementele de constructie ale piscinei si vopseaua epoxydica va preveni interventiile viitoare dificile si costisitoare.

O vopsea adecvata pentru piscine este vopsea Epoxydica pentru piscine, color, din doi componenti, cu solventi. Are o flexibilitate sporita si o rezistenta mecanica si chimica mare, este rezistenta la acizi, baze, produse petroliere, solventi, apa, apa marii si nu numai.

 

Vopsea pentru piscine

Vopsea Epoxydica pentru piscine
De la 440,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

EPOXYCOAT-S este o vopsea epoxidica, color, din doi componenti, cu solventi, avind o flexibilitate s..

Grund epoxidic pentru vopsea piscina
De la 420,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Se foloseste inainte de aplicarea vopselei epoxidice. Avand o fluiditate mare si vascozitate fo..

© Copyright 2020 TotalPool & SPA