cont
0Wishlist
Produse

Filtrare

Un sistem performant de filtrare este indispensabil pentru buna functionare a bazinului si reprezinta garantia unei ape sanatoase si limpezi. Pentru o calitate ridicata a apei din piscina dumneavoastra, va punem la dispozitie un sistem performant de filtrare care sa impiedice dezvoltarea de bacterii sau ciuperci ce pot provoca diverse alergii sau boli.

Eliminati praful si impuritatile acumulate in piscina alegand unul din tipurile potrivite  de filtre pentru piscine publice sau private, in functie de volumul apei din bazin. Si pentru ca filtrarea sa se faca corespunzator, trebuie sa asigurati circulatia apei cu pompe piscine, care, la randul lor, trimit apa din bazin la filtru, eliminand impuritatile, praful si mizeria.

Pentru sistemul de filtrare si purificare a apei din piscinele private sau publice, oferim material filtrant de o calitate excelenta. Pentru o performanta optima de filtrare, va punem la dispozitie kituri filtrare atent selectate de echipa noastra, precum si piese schimb filtre, dar si piese schimb pompe.

La noi veti gasi cele mai potrivite si de calitate tablouri comanda, care va vor permite sa efectuati optim toate functiile de filtrare. Tot aici veti gasi materialul necesar pentru tevi si fitinguri testat la cele mai riguroase standarde, prin care puteti asigura conexiunile pentru piscina mult dorita.

© Copyright 2020 TotalPool & SPA