Usurati-va considerabil munca apeland la echipamentele de filtrare special concepute pentru intretinerea piscinelor publice sau private. Oferta noastra cuprinde tablouri de comanda si protectie pentru piscine, la un raport calitate - pret excelent.

Un echipament foarte important si totodata practic, inclus in categoria noastra de echipamente filtrare, este cel de tablouri comanda utilizat pentru automatizarea pompelor pentru piscine.

La noi gasiti panou electric pentru sistem de filtrare si lumini cu transformator integrat integrat de 300W sau 600W pentru proiectoarele subacvatic, intrerupator diferential, disjunctor magneto-termic pentru protectia pompei si ceas cu programare zilnica.

De asemenea, va punem la dispozitie panou electric sistem de filtrare, respectiv panou de comanda si protectie pentru pompa circuitului de filtrare. Produsul se prezinta in doua variante: panou electric sistem de filtrare monofazic si panou electric sistem de filtrare trifazic.

Avem in stoc regulator nivel NIVA pentru controlul pompei de livrare. Vine la pachet cu un sistem de umplere automata, lipsa protectie apa, functioneaza permanent in caz de preaplin.

 

Tablouri comanda

Panou electric sistem de filtrare
De la 655,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Panou electric sistem filtrare Panou de comanda si protectie pentru pompa circuitului de filtrare. I..

Panou electric pentru sistem de filtrare si lumini cu transformator integrat
De la 1.205,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Panou de comanda cu protectie pentru pompa sistemului de filtrare si iluminare. Panoul de comanda be..

Regulator nivel NIVA
De la 1.286,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Regulator nivel NIVA. Cofret de reglare a nivelului cu relee,  cofret etans IP-55. Umplere a..

© Copyright 2020 TotalPool & SPA