Spa si wellness

Relaxati-va dupa o zi grea, apeland la serviciile noastre de Spa si Wellness care imbina relaxarea, rasfatul si placerea, cu sanatatea, starea de bine si relaxarea psihica.

Pentru o stare fizica mai buna si mai putine dureri fizice, recomandam cu incredere gama noastra de cazi hidromasaj, unde apa sub presiune imita presiunea degetelor, asa cum se intampla la un masaj relaxant si tonic. Ne adresam atat persoanelor tinere, cat si celor in varsta, persoanelor active, sportivilor, care, cu ajutorul acestui sistem de hidromasaj isi pot stimula circulatia sangelui, eliminand apa si toxinele din tesuturi.

Visati sa va construiti propriul salon spa? Nimic mai simplu! V-am pregatit cele mai performante echipamente hidromasaj care sa va satisfaca toate nevoile si dorintele. Bucurati-va de beneficiile terapiei prin hidromasaj cu echipamente dedicate si special gandite, pe care vi le punem la dispozitie la cele mai bune preturi de pe piata!

Daca aveti probleme cu umiditatea crescuta, principalele solutii constructive ar fi acele elemente SPA polistiren de care nu ducem niciodata lipsa. Densitatea mare a polistirenului opreste patrunderea apei, prelungind calitatea si durabilitatea elementelor. Elementele  SPA din polistiren sunt foarte rezistente si impresioneaza prin formele deosebite. Pot fi acoperite cu diferite materiale

© Copyright 2020 TotalPool & SPA