Periferice piscina

Scarile de piscina reprezinta mai mult decat un simplu mod de acces, impunandu-se ca un element indispensabil pentru bazinul dumneavoastra. Din gama de periferice piscina amintim scari piscina confortabile si ergonomice, cu numeroase caracteristici pe care le puteti alege in functie de utilizare si configuratia bazinului.

La noi gasiti gratar perimetral pentru piscine, rezistent la actiunea razelor UV, cu suprafata antiderapanta. Are rezistenta mecanica ridicata si nu este afectat de agentii chimici si atmosferici. Oferta de balustrade si mana curenta satisface nevoile si celor mai pretentiosi doritori, facilitand accesul in piscine.

Pentru a scoate din anonimat piscina dumneavoastra si pentru a trece la categoria superioara, optati pentru cascade si tunuri de apa. Creati o atmosfera de vis, perfecta pentru relaxare si divertisment. Cascadele dau un flux de apa naturala in piscina, iar tunurile de apa, o combinatie de estetica si hidroterapie, au efect de hidromasaj.

Este indicat ca in imediata apropiere a accesului spre piscina sa fie amplasate dusuri piscine, impotriva poluarii apei. Acestea se regasesc si in oferta noastra de periferice piscina, dusuri cu robinet, pentru picioare, fabricate din otel inoxidabil.

Si pentru ca stim ca cei mici adora joaca in apa, am introdus in oferta modele de tobogane copii, modele drepte sau curbate, trambuline si echipamente competitie din cele mai diverse.

 

© Copyright 2020 TotalPool & SPA