Incalzire si dezumidificare

Pentru un confort sporit, aveti oricand la dispozitie sisteme performante de incalzire si dezumidificare. Cu pompe de caldura, spre exemplu, puteti incalzi apa din piscine, aceasta extragand caldura din aer si transferand-o apei printr-un mecanism special.

Avem pe stoc schimbatoare caldura care se bazeaza pe transportul caldurii de la sistemul dumneavoastra de incalzire la apa din piscina. De asemenea, daca doriti sa incalziti piscina, recomandam achizitionarea de incalzitoare electrice  - cea mai buna optiune pentru piscina in lipsa unei surse suplimentare de incalzire.

Piscinele fara incalzire nu ating o temperatura buna decat maximum sase saptamani in sezonul estival. Si pentru ca suntem constienti de faptul ca incalzirea piscinei cu energie conventionala este costisitoare, va recomandam drept alternativa utilizarea energiei solare pentru incalzirea apei din bazin, prin sistemul de incalzire solara cu randament maxim.

Eliminati umezeala din incaperile mari cu piscina, fara fererestre sau guri de aerisire, cu dezumidificatoare care usuca si incalzesc aerul, si au un consum de energie electrica minim. In ceea ce priveste oferta noastra de accesorii incalzire, oferim clientilor termometre solare digitale ce functioneaza cu ajutorul energiei solare si termometru plutitor cu ajutorul caruia poate fi masurata temperatura apei din piscine.

 

© Copyright 2020 TotalPool & SPA