cont
0Wishlist
Produse

Placare

Oferim servicii de placare piscine publice sau private cu mozaic special care nu absoarbe apa, rezistent la socuri termice si la chimicalele din apa. Dispunem de o gama larga de gresie piscina in diferite forme si  modele, de inalta calitate, neteda sau antiderapanta, special conceputa sa reziste la presiuni ridicate.

Din categoria de placare nu poate lipsi un liner si accesorii, acea membrana de o calitate superioara ce poate fi utilizata atat in domeniu privat, cat si la bazinele publice,  rezistenta la produse standard folosite pentru tratamentul piscinei, la intemperii si raze ultraviolet, cu o sudabilitate excelenta.

Va oferim vopsea pentru piscine care patrunde adanc in suport si umple toti porii si fisurile capilare, dand o rezistenta deosebita la frecare, la influentele chimice si la inghet suprafetelor impregnate. Completati rezistenta picinei cu dale si borduri ce se potrivesc cu orice stil ambiental si modalitate de decorare, permitand, in acelasi timp, creatii extravagante si originale.

Atunci cand vine vorba de decoratiuni pentru piscine, ne place sa credem ca ne deosebim de concurenta atat prin diversitate, cat si prin calitate. Scoateti piscina din anonimat cu hidroizolatii ce acopera fisurile, rezista presiunii negative a apei si au rezistenta la suprafete umede. Pentru intretinere, avem pe stoc si adezivi flexibili pentru placare piscine cu mozaic si chit de rosturi cu rezistente mecanice ridicate.

 

© Copyright 2020 TotalPool & SPA