cont
0Wishlist
Produse

Chlorilong clor lent 1 kg

Informatii produs

Cod produs: 4536120


SOLICITĂ PUBLICARE SEAP

Pentru suport, comenzi si detalii produse
CONTACTEAZA-NE!

0727 116 540
[email protected]

Cel mai bun pret garantat

Asiguram montaj

Oferim consultanta tehnica de specialitate

* Stocul produselor de pe site-ul nostru reprezinta stocul la furnizori din Spania, Bulgaria si Romania. Pentru confirmarea comenzii si a termenului de livrare veti fi contactat de un reprezentant Total Pool & Spa in termen de maxim 48 de ore lucratoare de la plasarea comenzii.

Variante ale acestui produs

Model: Indisponibil
Pret: 0,00 Lei
 
Indisponibil

Tabletele Chlorilong (250 g), cu dizolvare lentă, fără calciu, au un efect preventiv pe termen lung asupra bacteriilor, ciupercilor şi virusurilor din apă. Distrug impurităţile organice.

PRODUS AVIZAT INSP ANPM 

Informatii utile: 

Descriere produs: sub forma de tablete, avand actiune dezinfectanta bactericida pentru bazine de innot si piscine. 

Tip filtru: toate 

Marime piscina: de la 20 m3 

Unde: in apa 

Cand: in caz de probleme 

Categorie de utilizatori: Profesionali 

Mod de folosire: Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate în descrierea produsului. Valoarea pH-ul apei trebuie să fie între 7.0 şi 7.4. Dozaj iniţial: 1 tabletă la 20 m3 apă din piscină, plus 2 tablete Chloriklar/10 m3 (sau 40 g Chlorifix 60). Dozaj ulterior: 1 tabletă la 20 m3 apă din piscină la fiecare 1-2 săptămâni. Monitorizare: Nivelul săptămânal al clorului, măsurat cu un tester de clor, trebuie să fie între 1.0 – 2.0 mg/l (piscine private). Pentru corectare rapidă, folosiţi tablete Chloriklar sau granule Chlorifix 60. Cel mai bine este să fie adaugat seara, după baie. Lasati pompa sa functioneze timp de 12 ore. 

Recomandari importante: Pentru a preveni decolorarea, nu lăsaţi tabletele de clor să intre în contact direct cu materiale nerezistente la clor, sau să le aruncaţi în piscină. Folosiţi doar un dozator (de exemplu Clorion) sau dizolvaţi într-un sistem de dozare Chlorilong. Pentru a preveni formarea de alge, folosiţi un algicid din gama Desalgine. 

Conţine: Simclosen 98% clor activ 90%. 

Nr.CE: 201-782-8 

Nr.CAS: 87-90-1 

Opinii (0)

Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:

Produse asemanatoare

© Copyright 2020 TotalPool & SPA