cont
0Wishlist
Produse

Este dovedit faptul ca tot mai multe persoane isi arata interesul fata de  procesul de tratare a apei din Spa. Tratarea corespunzatoare a apei este esentiala pentru mentinerea conditiilor de siguranta a urilizatorilor.

Si pentru ca segmentul Welness continua sa ia amploare, am cautat pentru clientii nostri cele mai bune substante tratare si chimicale pentru spa.

Impiedicati in mod eficient aparitia problemelor de tratare a apei cu Spa Shock, iar penntru o curatare usoara a intregului Spa folositi cu incredere Surface cleaner.

Beneficiati asadar de o calitate placuta si inodora a apei, fara clor, cu Activator oxigen granule. Eliminati reziduurile de sapun sau produse de ingrijire a corpului cu un Antispumant eficient. Pentru o dezinfectare eficienta, insa fara acel miros specific de clor, folositi Brom tablete 20g.

Pentru curatarea si prelungirea duratei de viata a cartusului, va punem la dispozitie Cartridge cleaner. Dezinfectati cazile de hidromasaj, inclusiv zonele greu accesibile, cu Pipework cleaner. Contribuiti la conglomerarea particulelor mici (pot sa cauzeze turbiditate in apa din spa) in particule mai mari cu Polysheen blue.

Chimicale pentru spa

Brom tablete 20g
De la 160,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Tablete brom cu dizolvare lenta. Dezinfecteaza apa din spa la fel de eficient ca si tabletele de clo..

Surface cleaner lichid de curatare
De la 55,00 Lei
TVA inclus
Bazat pe 0 recenzii.

Lichid concentrat de curatare. Surface Cleaner permite o curatare usoara a întregului Spa. Formul..

© Copyright 2020 TotalPool & SPA