cont
0Wishlist
Produse

VariTab 5,4 kg

255,00 RON

Informatii produs

Cod produs: 7799306


SOLICITĂ PUBLICARE SEAP

Pentru suport, comenzi si detalii produse
CONTACTEAZA-NE!

0727 116 540
office@totalpool.ro

Cel mai bun pret garantat

Asiguram montaj

Oferim consultanta tehnica de specialitate

* Stocul produselor de pe site-ul nostru reprezinta stocul la furnizori din Spania, Bulgaria si Romania. Pentru confirmarea comenzii si a termenului de livrare veti fi contactat de un reprezentant Total Pool & Spa in termen de maxim 48 de ore lucratoare de la plasarea comenzii.

Variante ale acestui produs

Model: Indisponibil
Pret: 0,00 RON
 
Indisponibil

VariTab (300g) cu viteză de dizolvare variabilă are dublu efect în apa din piscină: Partea superioară albastră (faza 1) se dizolvă repede şi asigură o clorinare şoc pentru înlăturarea turbidităţii apei şi a bacteriilor existente. Sistemul de filtrare cu nisip este de asemenea curăţat şi dezinfectat. Partea inferioară albă se dizolvă lent acţionând împotriva bacteriilor, virusurilor şi ciupercilor pentru o lungă perioadă de timp. Simultan un floculant este adăugat în mod continuu pentru a elimina turbiditatea apei. Este inclus şi un stabilizator de duritate ce acţionează împotriva depunerii calcarului.

PRODUS AVIZAT INSP ANPM

Informatii utile:

Descriere produs: tablete 300 g alcatuite din 2 componente (strauri) presate, cu greutate de 200 g si respectiv 100 g, utilizate ca dezinfectant bactericid si levuricid pentru tratarea apei din bazine de innot si piscine.

Tip filtru: cu nisip, material filtrant sau sticla.

Marime piscina: de la 10 m3

Unde: in pompa de recirculare pornita prin skimmer

Cand: in caz de probleme

Categoria de utilizatori: profesionali

Mod de folosire: Acest produs trebuie folosit doar în scopurile specificate în descrierea produsului. Valoarea pH-ului trebuie să fie cuprinsă între 7.0 şi 7.4. Valoarea ideală a clorului liber trebuie să fie cuprinsă între 0.3 si 0.6 mg/L . Curăţaţi filtrul înainte de aplicare. Îndepărtaţi folia protectoare înainte de folosire, puneţi produsul în skimmer când pompa este în funcţiune. După dozare lăsaţi pompa de recirculare să funcţioneze 1 oră. Dozaj uzual: 1 tableta la 10 m3 de apa odata la 7-10 zile. Măsuraţi cantitatea de clor liber săptămânal cu ajutorul testerelor QuickTest sau Pool-Tester. Dacă valoarea clorului este sub 0.3 mg/L înaintea noii aplicări , va trebui să puneţi 2 VariTab la 25-35 m3 de apă. Dacă valoarea clorului este peste 1.5 mg/L înaintea noii aplicări, nu va mai trebui să folosiţi VariTab în următoarele 10-14 zile. Dacă apar probleme : apă tulbure, apă verde sau un miros puternic de clor, adăugaţi 1 VariTab în plus.

Recomandari importante: Nu puneţi tableta VariTab direct în piscină şi nu lăsaţi să intre în contact cu materiale sensibile la clor, deoarece există riscul decolorării. În cazul prezenţei algelor în apa piscinei, folosiţi împreună cu Desalgin sau Desalgin Jet.

Conţine: Nr. CE 201-782-8 Nr. CAS: 87-90-1 Simclosen 57% cu 90% clor activ;

          Nr. CE: 220-767-7Nr. CAS: 2893-78-9 Troclosen de Sodiu 35% cu 60% clor activ, respectiv 84,5% cu 60% clor activ

Opinii (0)

Numele tau:
Opinia ta:
Acorda o nota:

Produse asemanatoare

© Copyright 2020 TotalPool & SPA